De Beste Magnetrons
Top 9 Magnetrons voor elk huis

Top 9 Magnetrons voor elk huis

Geplaatst door 02-11-2021 12:32 door Rianne Wesselink

Nu de wereld steeds moderner en drukker is geworden, is gemak de sleutel tot het leven geworden. Magnetrons zijn een item dat essentieel is geworden voor elk huishouden. Het feit dat veel voedsel snel en efficiënt gekookt kan worden met beperkte rommel heeft ze populair gemaakt.

Daarom hebben we enkele van de beste magnetronovens op de markt verzameld. Deze variëren van compacte maten tot volwaardige modellen, zodat je er zeker een vindt die aan je behoeften voldoet.

Beginnend met het meest compacte formaat, is de Commercial Chef 0.7 Cu. Ft. Countertop Microwave perfect voor kleine huishoudens, appartementen of kantoren. Hij heeft alle kenmerken van een volwaardige oven, met 700W vermogen, 10 kookniveaus en een glazen draaiplateau.

Naast de Frigidaire FFMO1611LB 1,6 Cu. Ft. 1100W Magnetron. Met zijn zes verschillende vermogensstanden en tien automatische kookfuncties is dit model geweldig voor basismaaltijden en snacks. Het apparaat heeft ook extra functies zoals ontdooien en snelkoken.

Als je iets groters zoekt, probeer dan de Toshiba EM925A5A-BS 0,9 Cu. Ft. 900W magnetron. Het is een van de populairste modellen vanwege zijn stijlvolle roestvrijstalen buitenkant en uitstekende vermogen en kookmogelijkheden. Met de mogelijkheid om tijden tot 30 minuten in te stellen, maak je in een handomdraai een smakelijke maaltijd.

De Panasonic NN-SN774S Genius 1,6 Cu. Ft. 1250W heeft een slanke zwarte buitenkant en wordt geleverd met tal van functies